06-46767714 info@derijkmassage.nl

vakantie.

in de vakantie periode is de salon beperkt open. wilt u een massage in de vakantie periode kijk dan of er nog een plekje beschikbaar is via de massage pagina.

vaderdag

binnen kort is het Vaderdag ( 20 juni 2021 )   Verras je Vader met een kadobon voor een heerlijke massage of een producten uit de salon.
foto’s van de bouw.

foto’s van de bouw.

ondanks dat we door covid19 lange tijd dicht waren is er aan de salon hard gewerkt.     zo de eerste stenen.       beging van het geraamte voor de buiten muur er komt nu echt vorm in in middels is de buiten kant voor 95% klaar. binnen schieten...

ondanks dat ik dicht ben.

ondanks dat ik dicht ben kunt u altijd nog producten bestellen. zoals massagevlinder / hand. heerlijke massage olie met een lekker geurtje. aloe vera producten en natuurlijk niet te vergeten de kado bonnen.  

sluiting door nieuwe maatregelen

Beste klanten, Naar aanleiding van de huidige maatregelen rondom het Coronavirus (COVID-19),  moeten we in elk geval tot en met 19 januari 2021 de salon sluiten. Alle klanten die een afspraak hebben in deze periode krijgen hiervan nog bericht. Voor nu blijven de...

sparen

wist u dat er gespaart kan worden? bij een besteding van 15 euro krijgt u 1 spaar punt. zo kunt u sparen voor korting in de salon.