06-46767714 info@derijkmassage.nl

klant beoordeling

29 oktober 2020
Kerk-Avezaath
5 / 5
1 augustus 2020

Ankelien

Zoelmond
5 / 5
Heerlijke massages, met kruik en electrische deken waardoor ik lekker warm blijf (ben een koukleum;). Marlies luistert goed naar je wensen en heeft veel kennis. Echt een aanrader!
22 maart 2020

Linda

Culemborg
4 / 5
Marlies Is een lieve vrouw. Die haar vak met haar hart uit voert !! Ik voel me helemaal blij als ik bij haar vandaan kom
12 maart 2020

gerda

Zoelmond
5 / 5
Goed verzorgd en kundig! Top!
21 februari 2020

Ineke

Ravenswaaij
5 / 5
Marlies weet wat ze doet. Is professioneel bezig in een plezierige embiance. Het helpt mij van mijn rugklachten af te komen. Een echte aanrader en een pareltje in Ravenswaaij.
20 februari 2020

Bert

Beusichem
5 / 5
heerlijk die te strakke spieren weer losgemaakt!
1 februari 2020

J. van

Maurik
4 / 5
Ondanks dat Marlies geen ervaring had om zwangere te masseren, ging ik toch bekijk ontspannen naar huis. Was weer top.
9 januari 2020

janneke

Ingen
4 / 5
Knap er altijd weer van op, heerlijk
27 december 2019

Remco

Buren
5 / 5
Fijne salon. Goede massage gehad. Fijne huiselijke omgeving
12 november 2019

Rebecca

IJsselstein
5 / 5
Na twee dagen hoofdpijn was ik na de massage er meteen vanaf.
12 september 2019

Marjo

Beusichem
5 / 5
Goede uitleg en fijne behandeling.
30 augustus 2019

christine

Maurik
5 / 5
Zeer goede functionele massage gehad. Klachtgericht en effectief !!
30 mei 2019

Frank

Langbroek
5 / 5
Prima behandeling gehad, Marlies weet de pijnklachten op een prettige manier weg te werken.
25 maart 2019

Flora

Maurik
4 / 5
Heerlijke ontspanningsmassage. Met hoofdpijn gekomen. Zonder hoofdpijn naar huis. Top.
24 december 2018

Saskia

Culemborg
3 / 5
Prima massage,ik kom er relaxed vandaan. zeker aan te raden, je bent in goede handen bij Marlies de Rijk, ik ga zeker nog een keer.
2 november 2018

Clarinda

Beusichem
5 / 5
Warme en vriendelijke benadering, met echte aandacht voor de mens.
11 oktober 2018

Martine

Rijswijk
5 / 5
Ik kwam voor klachtgerichte behandeling. Ze wist de juiste pijnpunten te vinden en te behandelen. Ik hoop na een paar behandelingen klachtvrij te zijn.
11 oktober 2018

Cindy

Buren
4 / 5
Heerlijke massage gehad en weer goede tips mee naar huis genomenšŸ˜ƒ
4 augustus 2018

Wendy

Enspijk
5 / 5
Drie keer Cupping gehad en bijna geen rugklachten meer. Marlies is daarnaast zeer betrokken bij wat ze doet, gezellig en kundig!
3 augustus 2018

eldo

Ingen
5 / 5
Zeer goede massages! Oprecht geĆÆnteresseerd en neemt de tijd voor je. Aanrader *****
13 juli 2018

Josina

Maurik
5 / 5
Super behandeling. Ze luisterd naar wat de klachten zijn en past daar haar behandeling op aan.
20 mei 2018

Marian

Tiel
5 / 5
Ik weet niet of het de vorige keer goed is gegaan maar het was heerlijk en voor herhaling vatbaar. Prettige behandeling.