06-46767714 info@derijkmassage.nl

start dan met het F.I.T. C9 programma van Forever

Het begint allemaal met de basis, het C9 programma.
Ben jij klaar om in beweging te komen en weer gebalanceerd en bewust te gaan eten?   Dan is het F.I.T. programma C9 ideaal voor jou.   In 9 dagen zet je op een eenvoudige manier de eerste, belangrijke, stap.  Ga op weg naar een fittere versie van jezelf!

 

Tijdens C9 volg je een effectief voedingsschema en bewegingsplan, je gebruikt het supplementenpakket en slanke recepten. Je leert patronen veranderen en legt een goede basis waarmee je vervolgens gefundeerd verder kunt.
C9 bevat een mooi pakket kwaliteitsproducten die je combineert met onze Aloë Vera drank. De C9 producten zijn nauwkeurig op elkaar afgestemd en helpen jou je doelen te bereiken. Volg de stappen in je programmaboekje en maak gebruik van de adviezen en praktische tips die je direct kunt toepassen.
C9 is de perfecte kick-start van ons F.I.T. programma.
Maak direct een vliegende start!
Forever C9 bevat:
Forever Aloe Peaches, Aloe Berry Nectar of Aloe Vera Gel™ (2x 1 liter)
Forever Lite Ultra Chocolate of vanille™ (15 maaltijden)
Forever Garcinia Plus™ (54 softgels)
Forever Therm™ (18 tabletten)
Forever Fiber™ (9 sticks)
Meetlint
Shaker
u kunt dit MAKKELIJK bestelen  via 0646767714 en de pagina Aloe vera ( https://shop.foreverliving.com/retail/entry/Shop.do?store=NLD&language=nl&distribID=310002026230 )
N.B. Als u op dit moment enige vorm van medicatie gebruikt of onder medische behandeling staat, voor bijvoorbeeld diabetes of hartafwijkingen, raden wij aan om u te wenden tot een arts, voordat u begint aan een bewegingsprogramma en/of voedingssupplement. Forever F.I.T. (C9, F15, Vital5) is niet geschikt als u zwanger bent, zwanger wilt worden of